Ik probeer jou, als lezer hier, op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een bijna ‘open sfeer’ op deze website, bespreek ik met jou de meest uiteenlopende onderwerpen.

Ik behandel specifieke vragen van jou. Van de bekende welvaartziekten tot gewichtsproblemen of ouderdomskwalen… Ik hoop echt dat ik je heb kunnen overtuigen van de fantastische mogelijkheden die simpele veranderingen in je eetpatroon en je manier van leven teweeg kunnen brengen. Mijn doel is dat jij je voor de rest van je leven gezond en slank zult voelen en dat dat ook zo is.

Het belangrijkste doel van deze website is dat jij wel degelijk je leven totaal kunt veranderen en dat samen met mij ook te leren.

Door gezonder te eten, door gezonder te gaan leven, en door eindelijk van overtollig vet verlost te zijn: al deze ‘weerstanden’ kun jij ook uit de weg ruimen, op weg naar misschien wel jou ultieme gezondheid. Heb je zelf vragen en suggesties, dan kun je het onderstaande contactformulier gebruiken. Wees zo duidelijk mogelijk. Je krijgt binnen één dag al antwoord..

Contacteer mij

Begin nu met gezond te eten en te leven en voel je goed.  Je zult nooit meer anders willen!

Ronald de Poorter

Email: sweetwellness@live.be

Volg Ronald de Poorter op Twitter