Eeuwig jong. De jacht op de eeuwige jeugd…

We kunnen een virtueel mens maken dat onsterfelijk is. In de spirituele wereld bestaat er geen leeftijd. Wat wij willen is niet het eeuwige leven, we willen de eeuwige jeugd.

De eeuwige jeugd

Vroeger was je oud en ziekelijk als je 60 was. Inmiddels is 60 nog relatief jong en zeker nog lang niet bejaard. Hoe langer we leven, hoe barmhartiger we zullen worden. Intelligentie en empathie zijn heel belangrijk voor ons als mens. En wat zijn intelligentie en empathie samen? Liefde. Wij, mensen, willen onsterfelijkheid, want je hebt een geest, je hebt denkbeelden, en je voelt dat je een ziel hebt. En het idee dat dit alles verloren gaat, is bijna ondenkbaar. Dus zoeken we naar een vorm van onsterfelijkheid.
.
De droom van de eeuwige jeugd is zo oud als de mensheid. Maar tot op de dag van vandaag zijn we nog lang niet zo ver. Mummificeren, reïncarnatie, hiernamaals, wonderpillen, invriezen…we proberen vanalles, maar niemand kan met zekerheid zeggen of het ook werkt. Hoewel onderzoekers, dokters, artsen en andere medische specialisten in de loop der tijden toch al veel hebben bereikt, als je kijkt naar de gezondheid van de mens te verbeteren en langer en gezonder te leven.
.
We doen vanalles om er jong uit te blijven zien. We kopen poeders en pillen die ons beloven jong te blijven. Toch moeten we ook niet het idee krijgen dat verouderen een ziekte is. Want jaarlijks worden er miljarden uitgegeven, wereldwijd aan pillen en therapieën, zonder dat bewezen is dat al die middelen ook helpen of veilig zijn. Er is weinig wetenschappelijk bewijs voor deze middeltjes die beloven je jong te houden. Ze willen geloven in het idee dat er een wonderpil of lotion bestaat die veilig en natuurlijk is, en ervoor zorgt dat je niet oud wordt, en de eeuwige jeugd kan hebben, voor altijd.
.
Nu, vandaag de dag, en voor het eerst in de geschiedenis, hebben we de technologie om het proces van ouder worden te beïnvloeden. En niet door poeders, pillen of wondermiddelen. Zo’n 40 jaar geleden was je oud en ziekelijk als je 60 was, heel anders dan nu. Zoveel is de wereld veranderd in een jaar of 40.
.
Als je nu vandaag de dag echt jong wilt blijven, moet je daar veel voor doen, veel bewegen en verstandig eten. Dat is moeilijk om het op te nemen tegen alle boeken die er verschijnen over de anti-veroudering industrie. Over menselijke groeihormonen als de nieuwe bron van de jeugd en over natuurlijke hormoontherapie voor oudere vrouwen.
.
Toch ziet het er gunstig uit voor onze ouderdom, met of zonder pillen. Als je gezond leeft, veel beweegt, genoeg slaap krijgt, vrienden en familie die van je houden, kun je al bijna 20 jaar langer leven dan het gemiddelde. Hier geef ik je heel veel stappen hoe je dat kunt doen.
.
Twintig jaar, dat is aanzienlijk, maar we willen meer. Laboratorium- onderzoeken hebben aangetoond dat een nieuwe generatie met gemak 120 jaar kan worden, en zelfs 140 en meer als ze veel geluk hebben, als een aantal van de medicijnen die op dit moment in laboratoria over de hele wereld worden getest, en dat zijn er meer dan 800, succesvol blijken te zijn.

Maar zo oud worden, en dan nog in goede gezondheid, lijkt voorlopig alleen maar een toekomstdroom. Een tijdje geleden waren de knapste koppen uit de hele wereld bij elkaar gekomen in het bruisende New York, de wereldstad waar het allemaal is gebeurd.

Ze waren hier samengekomen voor een ambitieus plan: het afschaffen van de dood!…

Bij dit ‘globel-futere-2045-project’ draait alles om het bevrijden van de menselijke geest uit ons sterfelijk lichaam. Hét tovermiddel is het stoppen van het menselijk brein in de computer! Een gewaagd en verstrekkend plan dat tot doel heeft een kunstmatig lichaam voor de mens te maken. Een lichaam dat tot veel meer in staat is dan ons biologisch lichaam.

En zo zouden we een technologie kunnen ontwerpen om onsterfelijkheid en levensverlenging ook werkelijk te gaan benutten. Dat is het nut en doel van het ‘globel-futere-2045-project’ dat vandaag de dag in volle gang is.

Naar hun mening zijn we dicht bij de ontwikkeling van een medicijn dat de slechte gezondheid van de ouderen lang genoeg uitstelt om dat probleem één stap voor te blijven. Met andere woorden zullen we binnen 20, 30 jaar in staat zijn om mensen die 60, 70 jaar oud zijn zodanig te verjongen dat ze biologisch gezien pas weer 60 zijn als ze chronologisch 95 zijn.

Ondertussen kunnen we deze therapie steeds opnieuw verbeteren om mensen steeds te kunnen verjongen, en zo het ouderworden van het lichaam tegen te gaan. Dit ‘globel-futere-2045-project’ heeft alles welbeschouwd een goede kans om binnen enkele tientallen jaren het ouderworden te overwinnen.

Mensen willen onsterfelijkheid, want je hebt een geest, je hebt denkbeelden en je voelt dat je een ziel hebt. Het idee dat dit alles verloren gaat is bijna ondenkbaar. Het uiteindelijke doel van dit gigantische 2045-project is dat we lichamen kunnen maken die gezonder, duurzamer, bestendiger en zelf genezend kunnen zijn.

Daar zijn we al dichtbij. Nu al kunnen we mensen maken die lijken op mensen, met een avatar van een bestaande mens erin. Een doodgewone mens die op straat loopt, aan de kassa zit van je supermarkt, of als gastspreker op een grote bijeenkomst, die een ‘copy’ is van een ander nog levend mens, waarvan je niet ziet dat het eigenlijk geen echt mens is.

Ikzelf heb het al gezien…

Twee mensen die naast elkaar zitten op een bijeenkomst van het ‘globel-futere-2045-project’ zelf, die perfecte tweelingen zouden kunnen zijn. En toch is één van de twee geen echt mens, maar toch exact kan wat wij kunnen. Deze ‘avatar-mens’ heeft zelfs liefde, emotie en empathie in zich.

Niets is geprogrammeerd, afstand bestuurd of wat dan ook. Het is een opzichzelfstaand, lopend, handelend en zelf denkend lichaam dat er uit ziet als u en ik. Je ziet, merkt of hoort bijna geen enkel verschil met een echt mens. En zo kunnen we bijvoorbeeld deze avatar-lichamen gebruiken voor mensen die zware lichamelijke klachten hebben maar waarvan de hersenen nog perfect in orde zijn.

Maar op grote schaal en in werkelijkheid is dat nog niet voor vandaag, hoewel het doel gesteld is voor 2045 om dat mogelijk te maken, vanwege het ‘globel-futere-2045-project’. En willen we eigenlijk wel zo’n zogenaamde ‘avatar-mensen’ op deze wereld?

Eeuwig jong !

MEER TIPS..

..OVER VEROUDERING TEGENGAAN, GEZOND AFVALLEN EN DE ANDERE ONDERWERPEN OP DEZE WEBSITE:

AFVALLEN NA JE VEERTIGSTE

Afvallen na je veertigste: de tips. Afvallen lijkt niet meer zo eenvoudig, zeker na je veertigste. Je ziet vet waar het nooit zat. Hoe komt dat? Ik geef je een duidelijk antwoord. Deze kleine veranderingen veroorzaken soms veel verbeteringen in hoe je eruit ziet en hoe je je voelt…