Kanker

Als je hartaanvallen en kanker kon voorkomen, zou je dat dan doen? Wat verlaagt je risico om te sterven aan kanker met maar liefst 25%! Het vier-stappenplan om orde op zaken te stellen!…
.
Heb jij je Voedingssupplementen al ingenomen voor vandaag? Ik wil je bewijzen wat voedingssupplementen kunnen doen met jou als je ze vanaf vandaag elke dag gaat nemen, zonder één dag over te slaan. Waarom vind ik dat zo belangrijk? Omdat het de gemakkelijkste manier is om je gezondheid te verbeteren.
.
Het geeft je energie en wapent je tegen de grootste ziektes, zoals kanker. Supplementen zijn de oudste hulpmiddelen voor een gezond lichaam. We gebruiken ze al duizenden jaren in één of andere vorm. Om je gezondheid te verbeteren en soms zelfs om ziektes te behandelen. Ze helpen om je cholesterol en bloeddruk te verlagen en je meer energie te geven.
.
Het is bewezen dat sommige supplementen even goed werken als medicijnen, zoals tegen koorts en depressie. En dat andere niet helpen en zelfs slecht voor je zijn. Er zijn werkelijk fascinerende ontdekkingen en veranderingen geweest in de wereld van de supplementen.
.
Laten we alles eens op een rijtje zetten: Eerst een Superster die je elke dag moet nemen, mits voorschrift. Ik ga je iets aanbevelen waar ik het al heel veel over gehad heb voor je hart. Volgens een studie kan het je risico om te sterven aan kanker verlagen met maar liefst 25%.
.
Ikzelf sta er ook perplex van: aspirine. Het is geen echt supplement, dat geef ik toe, maar aspirine wordt gelinkt aan de preventie van bijna alle kankers. Neem één aspirine per dag met een groot glas water. Raadpleeg wel eerst je huisarts! Als je bv. al een bloedverdunner neemt is het niet nodig om een aspirine te nemen.
.
De tweede superster is vitamine D, waar ik het al eerder heb over gehad. Het is voor veel dingen goed, maar onderzoek heeft aangetoond dat het een rol speelt in de preventie van darmkanker, baarmoederhalskanker en borstkanker. En dat zijn toch 3 courante kankers. Neem vitamine D elke dag.
Voedingssupplementen
De derde superster is een fantastisch supplement die de aanbevolen dosis geeft van de meeste bouwstoffen die je nodig hebt: multivitaminen. Ze verhogen je immuniteit en je energiepijl en kan geheugenverlies voorkomen. Dé vijf bouwstoffen die in een multivitaminen moeten zitten zijn de vitaminen A, B, C, E en Z. Neem elke morgen een multivitamine supplement.
.
De vierde superster supplement die ik met je wil bespreken is calcium. Calcium is heel belangrijk voor ons. Neem je lange tijd te weinig calcium dan zien je botten eruit als gatenkaas, om het zo te verwoorden en duidelijk te maken, maar zo moet je dat zien.
.
Als je, zeker op latere leeftijd zou vallen, kunnen die gaten in je botten scheuren, en heb je kans op een breuk. Ik raad je aan je huisarts te raadplegen over het gebruik van calcium. Ik zeg dit, omdat calcium een belangrijk supplement is, en op de juiste manier gebruikt moet worden.
.
En dan de vijfde superster supplement is iets wat veel ontstekingen wegneemt en de kans op beroertes en hartaanvallen kan verminderen. Dit is dus ook weer een belangrijk supplement. Gelukkig zit er ook genoeg van in de voeding. Het zijn omega 3-vetten. Je vindt ze in voldoende hoeveelheden in vis, vooral vette vissoorten zoals makreel, paling, zalm, haring en sardienen.
.

Ik onthul je de voedingsproducten die kanker bestrijden.

.
Ik hamer constant op het belang van voeding, van alles at we eten en hoe we het klaarmaken en bereiden. Waarom? Omdat je door je voeding de meeste gevreesde ziektes kunt vermijden of verminderen. Niet alleen hartproblemen en diabetes, maar ook verschillende soorten van kanker. Door sommige voedingsproducten kun je het risico verlagen. Ik onthul je de voedingsproducten die kanker bestrijden.
.
Het éérste product is de tomaat, en heeft kanker bestrijdende eigenschappen. Nummer twee is bloemkool. Als je regelmatig bloemkool op je menu zet kun je het risico op darmkanker verlagen. Het derde product is spinazie.
.
Deze groente is het rijkst aan voedingsstoffen. Eet deze groenten zeker twee keer per week, of je kunt het combineren met andere groenten, zo blijft je bord kleurrijk en gezond. Spinazie kan de kans op pancreaskanker met 50 procent verlagen!

MEER TIPS..

..OVER GEZOND LEVEN EN DE ANDERE ONDERWERPEN OP DEZE WEBSITE: